Virtuální absurdita

Virtuální absurdita

Anotace: Zamšlení se nad tím, jak někteří lidé žijí svá přátelství skrze internet

Jste jen psané slovo, ačkoliv vlídné
nejste pohlazení, ani slza na mé dlani,
přesto se tak ráda vracím,
zastavuji čas náš s vámi...
Pokoj prázdný, smíchem ticho,
v srdci radost, smutek, lítost
z této klamné reality...
Samotná, i milovaná
proudícími elektrony
a různými písmenky
jsem součást světové absurdity...
Autor Rockinpiru, 21.11.2007
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: přema, její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ovšem i ta absurdita je občas krásná...

28.11.2007 15:46:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí