Maminko

Maminko

Anotace: Omluva mé mámě

Moje milá maminko,
chci se ti omluvit víc než jen malinko!
Jelikož mámu má každý jen jednu,
proto omluvou, sic zvláštní, nepohrdnu.

Ráda bych, aby všechno bylo jako dřív,
kež by roztál na srdcích sníh.
Kéž se ledy prolomí,
a naše maličkosti si v klidu promluví.

Chtěla bych ti říci, jak moc tě mám ráda,
a jsem velice zklamána,
že neklepe to mezi námi,
ale cestu si musíme najít samy.

A proto odházím svou hrdost,
těch hádek bylo vážně víc než dost.
Proto prví dělám krok
než uplyne další promarněný "rok"
Autor Certain Expiry, 21.11.2007
Přečteno 690x
Tipy 2
Poslední tipující: Liss Durman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak snad tohle mamku obměkčí, je to moc hezký :)

27.11.2007 22:46:00 | Franceska.Darness

rozhodně držím pěstičky aby jste se usmířili,protože hádky s mámou jsou to nejhorší

21.11.2007 19:45:00 | Kanzy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí