Voják

Voják

Anotace: Byli, jsou a budou... A jejich třeba???

VOJÁK

Dnes zabil, co bude dál?
Vždyť v dětství rád si na ně hrál,
když tehdy vraždil, tak se smál.
Dnes jeho srdce svírá žal.

Však zbraň neodložil a vraždil dál
a utrpení se jen smál...

Proč musíme si na vojáky hrát?
Proč nedokážeme už milovat?
Jsme banda odraná a jdeme dál,
za námi zůstává jen bolest a žal.
Však nás nedojme už nic,
voláme po boji, řvem z plných plic.
My jsme ti, co satan má je rád
a s chutí jdem se Bohu vysmívat.
Ó Bože, jak jsi mocný, tak zastav nás,
vždyť vše můžeš, tak zlam nám vaz...
Autor Manik, 07.06.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jo, tak ta se mi líbí

27.01.2006 23:28:00 | Odváté zrnko popela

Tak tahle má tak málo bodů a přitom je úžasná, hned ti to jdu trošku zvednout. Jinak si ji moc dobře pamatuji ze srazu. četl jsi ji krásně.

04.11.2005 11:41:00 | Sunny

svata pravda....bohuzel
je to fakty pekne napsany a vystiznost?? 100%

28.08.2005 20:51:00 | Světluška =)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí