Osud

Osud

Anotace: .

Jaký to krásný den,
jak to slunce krásně svítí.
Jaký to krásný sen,
až se ti oči třpytí.

Později však nastane den smutný
bude to den zlý a deštivý.
Tvůj sen bude chmurný
a tvůj obličej slzivý.

Ten den ti budu chtít pomoci,
ale nebudu tu.
A ty budeš muset snášet nemoci
a samotu.

Chtěla bych ti pomoci už dnes,
chci, abys měl lepší náladu.
Nechci, aby tvůj hlas náhle kles,
avšak postihne tě rána osudu.
Autor Cathy, 21.11.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí