Když vykouknu z okna ven, tak vidim

Když vykouknu z okna ven, tak vidim

Anotace: omlouvám se za sprostá slova

Když vykouknu z okna ven, tak vidim

Vidím pošlapanou trávu a špinavou zem.
Vidím něco, co nemá čistej lem.
Vidím lidi, co bez duše tu bloudí.
Vidím je jak zvěř, co jenom pořád loudí.

Vidím lidský duše, co volně lítat můžou.
Vidím jejich vytřeštěné oči hrůzou.
Vidím tu hrůzu všude kolem jejich těl.
Vidím ten strašný výběr hororových děl.

Vidím skutečnost, co nutí mě se probrat.
Vidím něco, co snaží se mě obrat.
Vidím zkurvený piko, co na hlavu mi sněží.
Vidím drogy, do prdele oč tu běží.

Vidím temnou postavu, co ztrácí se v davu.
Vidím ji líp, kope před sebou svou hlavu.
Vidím jak trhá své tělo na cáry.
Vidím jak proklíná svý poslední dvě čáry.

Vidím, že se chce hrozně vrátit zpátky!
Vidím, že nechce rvát do sebe tyhle látky!
Vidím, že chce svůj boj vyhrát!
Vidím, chce nad tím svinstvem vyzrát!

Jenže nevidím proč vlastně začít musel.
Nevidím jaký kus už vlastně ušel.
Nevidím, proč rozhodl se pro tohle svinstvo.
Nevidím, proč dostalo ho tohle smilstvo.

Proč nevidím jestli vyhraje nebo vzdá se?
Proč nevidím jestli zničit dá se?
Proč nevidím kolem něho aspoň světlo matný?
Proč nevidím jestli je to fakt tak špatný?

Do hajzlu s timhle svinstvem zkurveným.
Zničte to svinstvo, co stalo se nám určeným.
Bojujte ať neumírá už více lidu!
Bojujte, třeba dožijem se klidu.!!!
Autor aased, 21.11.2007
Přečteno 487x
Tipy 8
Poslední tipující: *Norlein*, Erion Fate, defres, excited, Nikollillinkaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čůůůss, text je v poho...uplně vidim jak nakej kocour zpíva tenhleten tvuj text..a víš co??Ten kocour by zpíval HARD/CORE...muhaha..

22.11.2007 22:04:00 | Enlightener

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí