Kolotoč

Kolotoč

Anotace: ...

Zas je tu ráno
telefon zvoní
nikdo mi nevolá
on mne jen budí

Nasnídat,umýt se,obléknout
nakrmit kočičku,dobíhat autobus
snad nejsem sám
kdo absolvuje tuhle honičku

Metrem a tramvají
jak v hypnóze pluji
do světa přetvářek
kde pikle se kují

Těším až do tepla domova
vracet se budu
s mou milou v náručí
zaženu nudu

Zprávy a růžovka,případně letiště
mazlení,líbaní,zvedá mé těžiště

V temnotě ložnice
slastně se spojíme

"Dobrou noc miláčku"

rána se bojíme

...zas je tu ráno
telefon zvoní...
Autor Headstar, 22.11.2007
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, B.a.r.b.a.r, excited, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně a lehce popsaná tíha všedního dne.
Pěkné:-)

22.11.2007 11:19:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí