Smutná to hodina

Smutná to hodina

Anotace: Smutná to hodina....

Sbírka: Válka

Smutná to hodina,
tiše plyne.
Smutná to hodina,
když tvůj král zhyne.
Odcházíš,
pomalu, skláníš hlavu.
Tiše kráčíš,
z poraženého davu.
Smutná to hodina,
na moravském poli.
Smutná to hodina,
při vzpomínce srdce bolí.
Pomalu se otáčíš,odcházíš,
zahazuješ zbraň.
V duši černo,
to je tvá krutá daň.
Smutná to hodina,
zkrvavená půda.
Smutná to hodina,
když napadne tě zrůda.
Autor Dindane, 22.11.2007
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: raconteur, SvenHassel, Perník, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip určitě neuškodí za tuhle moc pěknou básničku... moc se mi libí.

29.11.2007 11:36:00 | Perník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí