Ano je to tak..

Ano je to tak..

Anotace: z lasky..

Ano je to tak..
světelný blesky na obloze..
jsou bez tebe tak.. temný..
Ano, je to tak..
tvoje ruce jsou pro mě ráj..
není nic tak jemný..
Ano je to tak..miluji..
s bolestí i bez
mý srdce je věrný..
Ano je to tak..
usměv idola z plakatu na rozdíl od tebe
mi přijde stejný..

Ano je to tak jsem emoční dítě
co miluje tak věrně jak se dá,
směješ se dokud pani depka nechytí tě..

Ano je to tak..
jsme plna citu
jsem plna tebe,
a přesto pořád pláču,
jenom kvuli tobě a mych citů
dělam zase káču..

Ano je to tak moje duše je černa
moje srdce bolavy
ale moje mysl čista a navždy tobě věrná
Autor Šáry, 22.11.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

emoční dítě- nádhera

22.11.2007 17:37:00 | jenůfa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí