Umíchám si koktejl...

Umíchám si koktejl...

Anotace: ...

Umíchám si koktejl Strasti s trochou lihu
v zrcadle si spočtu zase stejnou pihu
na patě mám Zemi s velkou spoustou klihu...

Umíchám si koktejl Průser s trochou vodky
vrávoravě přejdu z židle do marodky
budu líbat na skle čelo sestry Lotky...

Umíchám si koktejl Sůl a trocha vody
vymodlím si v testu poztrácené body
ráno napodobím všechny lenochody...

Umíchám si koktejl Smutek s alkoholem
příští hnusná rána jenom projdou kolem...
Autor Ayla, 22.11.2007
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: Blázen? =), jehlaspichlas, La Suneteto, Nias, kavec, Psavec, jenůfa, prostějanek, Vladimír P.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tu pár skutečných Básníků...
A Ty jsi jedním z nich!

23.11.2007 08:06:00 | La Suneteto

Přidej do koktejlu trochu radosti.

22.11.2007 20:43:00 | Psavec

Poslední sloka dost dobrá... Jejej pesimismusssss...:-)

22.11.2007 19:06:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí