Smrt

Smrt

Anotace: ...jak to vidí ONA.

Jsem smrt a jsem bída
a i když se toho napovídá,
nejsem tak krutý, jak se zdá,
prostě mám svoje pravidla.

Dneska jsem tam a zítra tady,
navštívím chýše ba i hrady,
možná Vás nechám trpět hlady
anebo padnout dílem zrady.

Jedy si vozím ve chlebníku,
neslyším nikdy slova díků,
mám jen pár věrných služebníků,
jednou jim vrazím do zad dýku.
Autor Vincenc Gade, 07.06.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí