Kerberosi ..

Kerberosi ..

Anotace: "K"

Drahý Kerberosi,
strážce podsvětního světa,
skloň své hlavy do mého klína,
a nech se hladit po staletích,
drbat za oušky a ukolébavat.
Ty, jenž stráže od věků jsi mrtvých..

Kerberosi,
pejsku trojhlavý s okovy,
na tlapkách tepané věčností,
skloň hlavy a já sejmu obojek,
jenž hrotem jedovým nutí Tě k vzteku.
Pohladím, pofoukám a ..
nebudeš už nikdy sám ..

Krásný Kerberosi,
vzniklý božskou mutací snad?
Jak unaven musíš být hlídání bran,
co na druhý svět pouští,
pán občas odmění tě za tvé služby,
však ..
já slíbím ti, že společníkem tvým..
věčnost věků budu ..

Tak drahý Kerberosi,
ukaž mi cestu k tvému pelechu,
ať vím, kde bude moje lože,
po tvém boku sírou páchnocí..
Vím, že oči tvé září něžností,
když na dobrou noc na čumák Tě políbím..

Ach Kerberosi s třemi hlavami ..
Autor Analisieren, 22.11.2007
Přečteno 223x
Tipy 7
Poslední tipující: Anneli, NikitaNikaT., Jiparo, Mausik, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

katpot - kdo ale rekl, ze dusi nebyl malinkaty jako ja? Nebo jsem dusi velka, jako on? Protiklady se pritahuji a ja se velikosti nebojim .. i tak bych klidne spala v objeti jeho tlap :)

22.11.2007 21:10:00 | Analisieren

Psavec - jak je libo a jeste jednou dokola :)

22.11.2007 21:10:00 | Analisieren

Na všechny tři čumáčky, prosím polibek, jo.

22.11.2007 20:33:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí