Čekání na červnový deštík

Čekání na červnový deštík

Anotace: ...a kdo si počká...ten se dočká!

Zase jsem se vzbudil
na neznámém místě,
zase jsem Tě ztratil,
teď už to vím jistě.

Život začal znovu
na nepopsaném listě,
však vzpomínky co bolí
se drží jako klíště.

A já jenom doufám,
snad to vyjde příště,
až nás opět smáčí
věrné kapky deště.

Zas budem stát nazí,
důvěrně a čistě,
splynou naše těla,
pak znova a pak ještě.
Autor Vincenc Gade, 07.06.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí