Problém

Problém

Anotace: Každý má nějaký problém, nebo ne? :D

Mám problém a nedokážu ho řešit,
ale dokážu o něm psát.
Nechci se už jen těšit,
až si budu moci v klidu hrát.

Chci být jako normální člověk,
chci se přestat litovat.
Vím, že můj nejlepší lék
je začít bojovat.

Bojuji celé dny,
někdy i noci.
Snažím se o pěkné sny
a dobrý pocit.

Zvítězit se snažím,
avšak nevyhrávám.
Svůj čas jen mařím,
sama se sebou vyjednávám.

Snažím se vyhrát, ale vím,
že potřebuji pomoct,
jen tak zvítězím.

Jelikož nevím, kde pomoc hledat,
jdu dále se sebou bojovat.
Autor Cathy, 22.11.2007
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tady je tlapka co tě alespon po písmenkách podrží na.. chytej...

Kdepak se shováváš...
až na chvíli
odklopíš ulitu
budu moc ráda
když uvidíš
že přátele máš
že jsou tu :o)

29.12.2007 15:13:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí