Podzim

Podzim

Anotace: Podzim - sychravé počasí. Podzim - temno a chlad. Podzim - konečná.

Podzim - sychravé počasí.
Podzim - temno a chlad.
Podzim - konečná.

Kapky padající z nebe.
Kapky chladné jako led.
Kapky tříštící se o nevinné lidi.

Šedé chodníky.
Šedé sny.
Šedý svět.

- kapky padají dál
- kapky padají dál a noří do šedi celý svět
- kapky padají dál a noří do šedi celý svět baravných snů a nadějí

"Ne, nedopustme to." křičí snílci.
"Ne, nechte ty kapky být." šeptají ostatní.

"Prosím, nedopusťte, aby nás déšť pohltil."
"Prosím, nedopusťte, aby se barevný svět změnil v černobíle šedý."

"Nebuďte malé děti." ušklíbnou se lidé
"Nebuďte hloupí, život potřebuje chladnou hlavu."
"Nebuďte hloupí, život potřbuje řád, né plane naděje."

Tohle je ranilo.

Pláčou spolu se svými sny.
Pláčou spolu se svou svobodou.
Pláčou spolu s barvama.

A ty se mnění.
Svět se mění.
Snílci se mění.

Vše je šedé.
Vše je podzimně šedé.

Podzim - sychravé počasí.
Podzim - temno a chlad.
Podzim - konečná.

Kapky padající z nebe.
Kapky chladné jako led.
Kapky tříštící se o nevinné lidi.

Šedé chodníky.
Šedé sny.
Šedý svět.
Autor Dennniska:o), 22.11.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí