neznámá láska na celý život?

neznámá láska na celý život?

Anotace: Co dodat jedná z děl, které jsem v hlavě mé a vždy a navždy tam ukrytá budou. Však nadejde den kdy každý se o mě dozví, jelikož v mé knize stojí tohle vše co tu vložím......

Láska plyne,
plula a plýt bude,
však já neměl možnost,
tu jedinou poznat,
a tím si byla ty,
proto mě to trápí,
jelikož tvá duše je čistá jako křišťál,
ale oči mé tě nikdy asi nezpatří,
tak jak láska či cit dokázat mám,
navždy a provždy jediné měj v mysli,
že bych milovat tebe chtěl,
když neuplynul den,
ve kterém bych na tebe nepomyslel,
ale proč vždy někdo musí trpět dálkou,
když mladiství jsme.

Chtěl bych tě u sebe mít,
objímat a hladit,
z náruče mé nikdy oddálit,
jenom ať víš kde oporu máš,
však ta stále při tobě státi bude,
jelikož tohle není sen,
ale jeden z překrásných zimních dnů,
ve kterém jsem poznal někoho,
kdo chtěl poznati i mě a
rád mě má a to srdce mé hřeje,
dokonce i léčí z bývalých ran,
chtěl bych ti snést to nejlepší,
ale o jediné prosít bych tě chtěl,
„počkej jetě pár let,
poté společně budeme dospělácky žít a
brát s vědomím lásku co je mezi námi a
po bocích svých stále kráčet,
nikdy se společně neopustit ani v tom zlém a
navždy se soucitem v duši si uvědomit,
čím jsme si za ty roky prošli….
Autor Kedaras, 22.11.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí