Bylo nebylo

Bylo nebylo

Anotace: ...pro mého nejmilejšího přítele...

Bylo nebylo,
byl jsi ty
a taky já.
Za horami, za doly
budeš ty
a taky já.
Kdo tě zavedl do mého snu,
tomu děkovat budu do konce dnů.
To, co s tebou,
nezažiju
- už nikdy.
To stává se
za život
- jen jednou.

Jsem tu pro tebe,
ať je jaro,
sníh,
smích,
radost
i splín.
Koukám na hvězdy
a vím,
vím, že i ty tam někde jsi.
Ve vzpomínkách
se mnou.
V budoucnu
kdo ví?

Hlavní je,
že ač bylo i nebylo
dobře
bude i nebude
krásně.
Nebudou ¨
výčitky,
pláč
ani smutek.
Budou
úsměvy,
důvěra
a dobrý skutek.

Mám tě ráda
a vím
- že ty mě taky.
Už nemusím si přát,
hloupé
- vzdušné zámky.
Autor jitaaa, 22.11.2007
Přečteno 495x
Tipy 2
Poslední tipující: 0-0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezky jsi zde popsala svoje pocity... =o) moc krásné!! =o)

24.11.2007 15:59:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí