Život..:)

Život..:)

Anotace: ..:)

Život jsou slová bez řádků,
která nikdo neumí číst.
Život jsou slova bez psaní,
které nikdo neumí říct.

Život to je jedno velké sousto,
pro které stojí žít,
Život je všechno kolem,
buď všechno a nebo nic.
A za to to všechno stojí,
za svým cílem jít..:)
Autor Lukii, 22.11.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí