třináctého pátek

třináctého pátek

Anotace: ....

Jo dnes nepadá mi karta
Ač zdály se mí trumfy být
Snad na kanál jsem šlápla
A do náruče mi černej kocour vlít

Asi se zbláznil čínskej bůh,
tuším pád do vlastní jámy
nebo na čáru jsem šlápla
pod nohy pletou se sami

Dnes šestky mi nepadají
I barman džbán vína přelil
Mí fotky všude vylepený
Šerif mně poznal a střelil

………………………………..
Autor karadka, 23.11.2007
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když je pech, tak jde všechno šejdrem.

29.11.2007 00:11:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí