Noc rychle běžícího muže

Noc rychle běžícího muže

Anotace: ...

Ráno se probrat a proklít svět…zaslouží si to,
pak celý den vanilkovým krémem po stěnách psát
a kreslit svoje sny...
A navečer se jít proběhnout...je to prý zdravé...jen tak...v klidu...
A běžet přes město a běžet kolem cukrárny zrovna ve chvíli,
kdy prasečí muž s krysíma očima
polyká marcipánový tulipán...
Znechuceně doběhnout domů a těšit se na noc...
těšit se na sen...
Autor Fouňa, 23.11.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí