Velmi slabá chvilka

Velmi slabá chvilka

Anotace: Slabá chvilka nebo slabá ruka? Ano, ruka a hlava!

Křičím, ale nikdo mě neslyší.
Spadnu, ale nikdo mě nezvedne.
Brečím, ale nikdo mě nepohladí.
Zvadnu, ale nikdo mě nezalije.
Zhroutím se, ale nikdo mě nepodrží.
Umřu, nikdo pro mě nepláče!

Lidé křičí, slyším je.
Lidé spadnou, zvednu je.
Lidé brečí, pohladím je.
Lidé zvadnou, zaliji je.
Lidé se zhroutí, podržím je.
Lidé umřou, pláči pro všechny!,

Nejsem zvláštní, ani výjimka.
Žiji, ale mám proč?
Každému je jedno, že tu jsem.
Jsem jako každá jiná holka.
Chci být tak brána?
Sama nevím, hlavně, že tu jsem.

Mám psát dále?
Chcete si mými blitkami špinit ruce?
Moje existence je ztracená.
Nečtěte to dále.
Slyšíte?
A přišla …
Autor Ette, 23.11.2007
Přečteno 240x
Tipy 4
Poslední tipující: Ahorria, už ne pernikova princezna, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí