Zničené iluze

Zničené iluze

Anotace: Tuhle básničku jsem psala asi před 3-4 lety, nevím, kde jsem na to v tom věku vzala námět :-)

Všechno, co zbylo,
Jsou jen vzpomínky na to, co bylo.
Jací jsme byli, mladí a hloupí,
Necitelní, na slovo skoupí.
Nedotčení a plni očekávání,
Zda splní se nám všechna přání.
Zničené iluze a zničené cíle,
Prázdný život, bez žádné píle.
Co máme teď a co jsme měli,
Ztratilo se vše, co jsme chtěli.
Práce, peníze, rodina a tak dále,
Stále se vše opakuje, stále a stále.
Pláče, nářky a zbytečné slzy,
Snad přijde idea zase brzy.
Idylka o lásce, přátelství a štěstí,
I když ti život dá možná tak pěstí.
Co jsme chtěli, to nemáme
A co máme, pryč nedáme.
Nelze už vrátit čas
A zklamání přijde zas a zas.
Ale jak ho umíme přijmout,
Je jen na nás, jak s životem hnout.
Autor Karmínka, 23.11.2007
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, sissi-katka, Beepat
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básenka hodná zamyšlení se :o))) Pjekná :o)))

23.11.2007 13:42:00 | Beepat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí