Venku

Venku

Anotace: PARAFRÁZE o samotě na píseň od kapely Pink Floyd

Úplně sám nebo ve dvojici
S tím, kdo tě doopravdy miluje
Jdeš nahoru a dolu za tou zdí
Někdo v ruku v ruce
A někdo s přáteli v partě

Krvácející srdce, malíři
Stavějící své stojany
A jestli ti dali všechno, co v nich bylo
Nějaké zakolísání a pád po tom všem
Není to lehké
Tvoje srdce dál bije proti nějaké šílené všivé zdi
Autor SophieGreen, 23.11.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí