pomoc

pomoc

Anotace: kdo poradí a pomůže

Pryč s velkými slovy,
pryč s velkými sny,
kdo teď poradí,
kdo mu na vše odpoví.
Jak má žít,
ten co ztroskotal,
jak má se se vším vyrovnat
a žít spokojeně dál,
životem plným lží a nástrah
a né se jenom tak životem práskat.
Aby už byl konečně sám sebou,
aby mohl žít život ve dvou,
s někým kdo by ho měl rád
a koho by mohl konečně znát.
A hlavně milovat...
Autor mikyša, 23.11.2007
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Breakthru, Dračičák, vodnař, temny.bard
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

nečekat až zase popluje loď
plavat a najít brod
a směle vykročit
a touhu zúročit

29.11.2007 15:30:00 | vodnař

Tu odpověď bych si taky rád přečetl:o)

23.11.2007 17:08:00 | temny.bard

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí