Jak se dá spát

Jak se dá spát

Anotace: Provokace..

Jak tvrdě spí se
Na obláčku
Šáronský kvítku
Dobře vím

A do snu vletí pestří draci
A slova,
Která neslyším

Má hnědé oči
Jako hlína
A já z ní oheň upletu

A druhý zeleň,
V které dřímá
Ta sladká volnost úletů

Ty v očích chrpy
Drtíš mi je
Na potrhaných rtech

S úsměvem kvetu
V očích zmije
Prokletí v barvách třech
Autor Anima de Vries, 23.11.2007
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Princezna.Smutněnka, Herjann Skald Vargstjern, Ayla, brooklyn
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí