Zrcadlo pravdy

Zrcadlo pravdy

Anotace: To je hodně velká pocitovka, absolutně bez rýmů, rytmus tam taky nehledejte a intonaci taky ne.. smiřte se s tím, že popelnice se zase otevřela

Podívej..
lži v každém slovu,
pomluvy nás zdobí,
v nejednom srdci,
aspoň trochu bolesti,
kterou v nich zasel
někdo jiný,
třeba i nechtěně.

Poslouchej..
slyšíš hudbu srdcí,
když se děti smějí?
Zaslechneš radost,
nebo jsi zaujatý posluchač
bolesti?
Plač si, plač..

Dotkni se..
polož svou ruku
na tvrdou zem
a pociť, jestli tvé kroky,
dopadají správným směrem,
neuhýbají snad z cesty,
kterou jsi si vysnil?
Pryč se sny, hlavně jít s davem
a do duší rány sít..

Vidíš se v tom upřímném zrcadle?
Máš dobrý pocit?
Nebo se zase snažíš schovat,
před zrcadlem pravdy
a ponořit se do nevědomosti?
Autor Gabika, 23.11.2007
Přečteno 327x
Tipy 10
Poslední tipující: La Suneteto, Chancer, s.e.n, Elizabeth-Lili, Psavec, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Upíři se v nich prý neodráží...

24.11.2007 15:48:00 | Chancer

Dodře napsané.Bývá těžké podívat se do zrcadla a lecos se dovědět.

24.11.2007 14:20:00 | s.e.n

Velmi pěkná. líbí se mi .

24.11.2007 13:57:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí