Kopretina

Kopretina

Anotace: :)

Řekl jsi mi kopretino
Měla jsem na hlavě
Věneček z heřmánků
Rozutekl se po louce
A zanechal za sebou
Bílé stopy

Jen tu a tam vykoukla
Zvědavá hlavička
Žlutá jako kuřátko
Aby se mohla zadívat
Na blankytně modrou oblohu

Ukazoval jsi mi motýly z mraků
Utrhl sis stéblo trávy a vložil si ho do úst

Cvrčci se hádali
Nevím, kdo z nich měl pravdu

Ptáci notovali známou písničku
Přidávali se další a další
Až z toho zaléhaly uši

Blízko nás zurčela voda
Viděla jsem kapky, kterak dopadaly
Na kamennou stříšku
Plavaly do moře

Hodila jsem jim
Na rozloučenou
Věneček z heřmánků
Kapky ho chytily
Postupně si jej podávaly

A tys mi řekl KOPRETINO
Autor gaginas, 07.06.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí