Tvá jediná...

Tvá jediná...

Anotace: No...zapracovala sjem verš, jak se mi to zdařilo?:)

Kdybys věděl,
že tvá jediná
si na život sáhnout chtěla,
že oklamat lží všechny
měla.

Kdybys věděl,
že tvá jediná
už dávno není jen tvou,
že patří lásce
do rukou.

Kdybys věděl,
že tvá jediná
k jinému Bohu se modlí,
že u kříže
zoufalá nedlí.

Kdybys věděl,
že tvá jediná
i tebe miluje,
že boky jejího těla
cizí touha lemuje.

Kdybys věděl,
že tvá jediná
ctnou už není,
že její ruce kloužou po těle,
o kterém sní.
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: callowsick, embryo v hlave, Zuz., wigi.sama
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybys věděl,
že tvá jediná
i tebe miluje,
že boky jejího těla
cizí touha lemuje.

Tahle je super :)

29.11.2007 10:59:00 | .K.r.i.s.t.y.

Malvínka zase jednou kouzlila...

24.11.2007 18:24:00 | Zuz.

úplně zírám... krásný :-)

24.11.2007 14:43:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí