Životní cesta

Životní cesta

Anotace: končí někde? Má nějaký cíl? Kam každý jedinec kráčí?

Až co nejdál dojít,
až na konec světa,
i kdyby měl při tom člověk pojít,
i kdyby měla zaznít poslední věta.

Vydat ze sebe co nejvíc,
udělat, co se dá,
pak konec, nic víc,
jen to se má.

Kráčet pořád dál a dál,
nezastavovat se, neohlížet se za sebe,
zkusit věci, kterých by se člověk bál,
umět se zastavit a opřít o Tebe…
Autor anaH, 24.11.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí