Pocítek

Pocítek

Anotace: a píšu a píšu snad to nikoho neotravuje

Stále vítr kvete
řekněte co vy chcete
nahlašte své tužby
nebojte se družby
sleduji veliké nebe
uvnitř cosi mě zebe
nedokáži obejmout květinu
snad nenesu za to jen já vinu
cítím okolo spoustu bolesti
ale snad ta dovede nás ke štěstí
Autor Sebastian_13, 07.06.2005
Přečteno 526x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí