Nadutec

Nadutec

Ty to, Ty támhleto,
Ty všechno, Ty hrdino!
Mistr světa omeleta.
Stop už! Dojeto!
Já z Tebe šílím.
Už ani slovo
nebo se rozčílím!
Nepředstírej, nevymýšlej,
na to Tě znám dost!
Face to face,
a nač ta nadutost?!
Je to jedna velká nuda,
normálně se chovej,
vždyť nejsi žádná zrůda,
a nikdo není nej!
Tak buď to TY - skutečný,
už žádná maškaráda,
možná nejsi výjmečný,
ale já Tě mám tak ráda.
Autor Peťka_bez_talentu, 24.11.2007
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Breakthru, s.e.n
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

To je hezké.Takový škádlivý dialog.
Ráda bych věděla co on na to?

29.11.2007 18:16:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí