Časová smyčka

Časová smyčka

Anotace: Je to jen časová smyčka... Nebáseň. Duben 2007.

Čas už si zas hraje na pravdu a lež
přitom nemá žádnej důvod
mi tě připomínat
Je to prostě jen časová smyčka
který ses tak nějak nevyhnul
A nemusel jsi nic
- hnout prstem
nebo mě milovat
Propletl ses mnou
a nemusel jsi nic
- všímat si mě
- milovat... mě nebo kohokoli
kdo by o to stál

Jsi tady
a to mi nikdo neodpáře
Jsi já a jsi nejvíc
A nemusel jsi nic
- jen žít... pro kohokoli
PRO NĚJ

A láska je na všechno krátká
hraje si na lež a pravdu s časem
a kreslí smyčky kolem tebe
abych nezapomněla
Ale i bez smyčky jsi tady
a já nezapomenu
A ty nemusíš nic
- náhodně mě potkávat
- přehlížet mě
- hnout prstem
A milovat můžeš koho chceš
Kohokoli, kdo prostě jen
NEBUDE JÁ
Autor Renatka, 24.11.2007
Přečteno 393x
Tipy 11
Poslední tipující: Pišák, Hannazka, Vlk v rouše, Monsignore, Jasmin de Paris, Elizabeth-Lili, Aranael
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wups! To je to ale krásňočce zamotaný!

31.03.2008 14:55:00 | Hannazka

/...Hraje mi při tom Jacques Brel.../možná to těmi slovy.../možná svou osobností

Vždycky mi dáváš kus sebe samy

14.01.2008 23:39:00 | Jasmin de Paris

Přemýšlím, co ti vložit do komentáře... Nic mě nenapadá, snad jen díky! Díky, že ty moje časový smyčky pomáháš rozmotávat!!!

24.11.2007 23:39:00 | Aranael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí