Samota

Samota

Anotace: Rafi

Je to první noc,
kdy sem doma sam.
Chtěl bych vědět PROČ?
Proč strach mám.

Je to poprvé co se sám,
se samotou potíkám.
Ať se rodiče vrátí.
SEM JEŠTĚ malý.
Autor vinci, 25.11.2007
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí