Finsko

Finsko

Anotace: Stará básnička...tak to berte s rezervou ;) (napsána r.2003)

Kam mě to táhne, i když nevím proč?
O jaké zemi denně sním?
Říká se jí země tisíců jezer,
i pohádka severu jí říkat smím.

Jsou tam lidé, co nestydí se,
za to, že tišší jsou
vždyť mlčením-to všichni uvidí-
se dá říct i tisíc slov.

Jenom ta naše malá zemička
pořád si na něco hraje
šeptá stále mnohá slovíčka
a lhaní za ně skryje.

Chtěla bych se vrhnout do krásné a ponuré přírody
a být volná jako pták!
U nás se nenosí tiché vody
ptám se- proč je to tak?

Uprchnout jednou tak do té pohádky
kde bych mohla princeznou být
uprchnout, zapomenout na hádky
a nikdy se nevrátit.

Finsko, jo Finsko
země co mě k sobě poutá jen
jednou snad se tam podívám
tam, kde je ten krásný sen!
Autor mauvais-ange, 25.11.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí