Upír

Upír

Anotace: ...

Krůpěje po krůpěji,
Po loku lok,
Tvář bledá v beznaději,
Ke smrti krok.

Jak břitva ostré zuby,
Získá si přízeň,
Z života do záhuby,
Čímž zhasí žízeň.

Prastará duše, mladý vzhled,
Bodák a kuše, v krvi jed
A oči temné, hluboké,
Prohlíží pastvy široké.

Prozatím nemá ponětí,
Kdo se dnes stane obětí,
Zda dítě, stařec, muž, či žena,
Však žízeň bude uhašena.

Dívenka nešťastná, 17 let,
Dnes ráno vstala naposled,
Pomalu ke krku zuby se plíží
Bolest a smrt rychle se blíží.

Zhluboka pije z jejích žil,
Tohle by nikdo nepřežil,
Dívenka pomalu umírá,
Dokonán jest lov upíra.
Autor Frosty28, 25.11.2007
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí