Zdálo se mi...

Zdálo se mi...

Anotace: jen doufám, že to opravdu bude jen ten sen...

Zdálo se mi, jako by ses na chvíli změnil,
pravdu ukrýval jsi za víčky.
Lži místo slz jsi z očí ronil,
srdce zamkl na klíčky.
Zdálo se mi, jako bys na chvíli chápal,
myšlenky v hlavě obracel.
S lampou ve tmě najednou jsi tápal,
a ke mně už se nevracel.
Zdálo se mi, že to bude jenom snění,
že za chvíli se probudím.
Oknem vniká rozednění,
a já Tě nikde nevidím.
Autor forget-me-not, 25.11.2007
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, Michael František
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí