Několikrát

Několikrát

Anotace: Žijem.

Až pod stůl sehnout se,
to si zkus,
když noc si hřeje hady na prsou
a velkej vůz jim veze pomeje.
Stárnout z těch hrůz,
to není o co stát,
den je slavnostní,
jak oželenej takt
a budem ho hrát bez zlosti,
anebo s ní
ještě tolikrát.
Tak nevěš hlavu, stará,
poslouchej hodiny
a čekej, že dožijem se jara,
i když nám bláto cáká na bradu
... nejsme v tom jediný.
Autor Honza Vašek, 25.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucijena, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí