Kokodák

Kokodák

Anotace: :D :D :D

Ach, ty moje "kamarádko"
ty mne stále dojímáš
občas musím přemýšlet
jestli ty v té palici něco máš!

Mozek? Ne, to je věc tobě neznámá
Závist? Že by ta se k tobě přikradla?

Asi nikdy nepřeneseš přes srdce
že tentokrát jsem vyhrála já
Asi nikdy nepřekousneš
že mě místo tebe v náruči má

Ó ty směšné dítě
polapené v inteligenci slepičí
občas je mi tě až líto
dej si pozor, ať tě tvá debilita nezničí!

Myslíš, že dolézání pomůže?
Že mě kvůli tobě nechá být?
Ach, nechtěj mě přece rozesmát!
Lásku si takhle nejde vynutit!

Zase mi chceš dokázat
že jsi lepší než já?
Ale moc se ti to nedaří, co?
Nestačí jen pořád dělat KOKODÁK

Myslíš si, že nevidím
jak k němu vždy hned lezeš?
Myslíš si, že snad slepá jsem
že po něm pořád jedeš?

Ale já se prostě musím smát!!!
Tak moc, až se válím po zemi
děkuji, že jsi mi zvedla koutky :)
Tohle jsi prostě nedala, zdá se mi...

Tentokrát jsem totiž vítěz JÁ!!!
Autor Nessy, 25.11.2007
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí