Tanečnice

Tanečnice

Anotace: Z archivu

Den se mění v noc,
a noc v sen,
život, čas,svoboda, trest,
noční můra, mrtvý den.

Mám sražený vaz,
život mi jej srazil.
Daroval mi smrt,
zabalenou do celofánu,
dal ji do náruče,
a já ji schoval do dózy na toaletě
Autor horymír, 25.11.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí