Za duhou

Za duhou

Anotace: na konci duhy je pry ukryt poklad...

Krok a za ním další.
Noha nohu líně míjí.
Jak s vojenskou marší,
co se kdesi v uších svíjí.

Rok a za ním další.
Vteřina stíhá druhou.
Čím dál, tím starší,
na své cestě za duhou.

Na růžovém obláčku,
nebo v blátě, louži.
Čistém nebi bez mráčku,
nebo s bleskem v bouři.

Krok a za ním další.
Na své cestě za duhou.
Čím dál, tím víc starší
a nohy, ty už nemohou.
Autor DodgerKT, 07.06.2005
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí