A co….ty?

A co….ty?

Anotace: Vstup do reality...je tvrdý zlý a někdo to nesnese....já to snesla...

Brečíš a zároveň se směješ,
zlatý medailon jen v rukou hřeješ.
Pochopilas rychle, pochopilas dobře,
že život není lehký a není ti tu dobře.

Máma-sotva týden mezi mrtvýma
a táta-sotva všimne si tě mezi živýma.
Sestra radši nemá na nic názor,
stará se o sebe, o přežití,o svůj vzor.

A kdo všímá si teď tebe?
Nikdo..ale to není důvod
abys šla za mámou do nebe
a další pohřední průvod…

…by táta,ačkoliv je sobec
nepřežil, lidi neřekli by „Blbec!“
Tvých sedmnáct teď neřeší útěk z tama
kde hrála jsi si v pěti s panenkama…
Autor BlackPearl, 25.11.2007
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate, black_and_red, Meriel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč jen mám pocit že píšeš o mě...je mi to tolik podobné až se děsím toho, že po nocích mi koukáš do oken...přesné(akorát já mám bratra)

25.11.2007 21:39:00 | black_and_red

smutné, ale píšeš tak krásné básně..

25.11.2007 21:35:00 | Meriel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí