Když - tak

Když - tak

Anotace: Takhle vidím život já, ale někdo to může vidět samozřejmě i jinak.

Když někým být, tak jedině sám sebou.
Protože hrát si na někoho jiného, to nebývá tou správnou volbou.

Když mít duši, tak hlavně svou.
Buďte takový, jací jste a nenechejte se změnit kreditkou.

Když bojovat, tak až do konce.
Vzdávat se předem je jako narodit se bez srdce.

Když milovat, tak pořádně a totálně.
Láska totiž není jako když kupuješ pečivo v pekárně.

Když miluješ či jsi milován, tak je to jako nádherný sen.
Je to podobný jako duha, tu taky neuvidíš každý den.

Když někdy brečíš, tak proč se za slzy stydět?
Jsme přece jenom lidi a život není žádný med.

Když říkat pravdu, tak je dobrý říct ji upřímně.
Nesnáším lidi, co ti lžou do očí a tváří se u toho nevinně.

Když mít kamaráda, tak snad proto jaký on sám doopravdy je.
Bohužel, najdou se i tací, kterým jde jen o to, v jakých sférách se ten člověk pohybuje.

Když udělat někomu radost, tak nejlepší je to od srdce.
Nemusí to být dárek, který spolkne ti všechny finance.

Když potkáš lásku svého života, tak vždycky dělej maximum proto, aby jsi ji jednoho dne neztratil.
Potom už ji totiž nebudeš moct říct, jak strašně rád by jsi ji právě v tuhle chvíli políbil.
Autor Davidoff83, 26.11.2007
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Martanka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí