Chci

Chci

Anotace: ....

Chci změnu i stálost
Chci neštěstí i radost
Chci nenávist i zalíbení
Chci bytí plné překvapení

Chci smutek i veselí
Chci trest i odpuštění
Chci chudobu i bohatství
Chci volnost i otroctví

Chci ústraní i pozornost
Chci odvahu i zbabělost
Chci šerednost i krásu
Chci nekonečnost času

Chci vášeň i mírnost
Chci násilí i něžnost
Chci vzestup i pád
Chci hřešit i kát

Chci lásku i nenávist
Chci přejícnost i závist
Chci bláznovství i moudrost
Chci neztratit soudnost

Chci duši i bezduchost
Chci víru i bezbožnost
Chci bezmocnost i volbu
Chci smířenost i touhu

Chci chlípnost i stud
Chci život i smrt

Chci prostě všechno !!!
Autor ninive9, 26.11.2007
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

well done. Opravdu moc pěkná ;)

26.11.2007 15:24:00 | Frosty28

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí