Zastav čas!

Zastav čas!

Anotace: Kdyby to tak šlo zařídit...

Počítám dny,
kdy zas Tě uvidím.
Ty jsi droga!
Mám asi závislost.

Pokaždé,když spatřím Tě,
zapomenu na vše ostatní.
Zastav čas,
ať tato chvíle trvá věčně!

Nemohu se Tě nabažit,
Tvých sladkých polibků,
Tvých doteků,
Tvých slov,
milých i bodavých,
jak kůl v srdcí.

Kůl,který nejde vytáhnout,
ať chceš,nebo nechceš.
Ale ten kůl,je kus Tebe!
Tak sakra zastav čas!!
Autor lju.lju, 08.06.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já bych ho taky občas moc moc chtěla zastavit, ale nejde potvora! :)

12.11.2005 19:08:00 | Elenril

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí