Svět dvou duší

Svět dvou duší

Anotace: Možná, že počáteční písmena každého řádku obou básní skrývají tajemství :)

Až z nebe spadne hvězda,
Na níž sedí velké přání,
Do náruče konkrétního někoho,
Ruměnec na tváři se nezdá,
Enormní touha po splnění,
Jak rosa z rána studeného,
Kam sladké přání náhle padá,
A náruč lapá tajné snění.

--------------------------------------------------------

Pavučina tónů nese se nocí
A libý zvuk strun zní sladce
V chomáčku parfému vonícím,
Líbezně zavoní krátce.
Ímo pod korunou stromu sedící,
Čeká opřen rockový vládce,
Emoce v písni znějící,
Kde vykládá své horoucí srdce.
Autor Andýsek73, 26.11.2007
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí