Frotér

Frotér

Anotace: doteky...

Tramvaj či autobus
rajonem úchyla bývá.
Shluky lidí zbožňuje
touha jeho tady ožívá.

Za oběť svou si stoupne
čím blíž bude, tím líp.
Třeba se to nezdá
ale v tom je celé akce vtip.

Když přitisknout se může
na vrcholu blaha stane.
Přes látku jemně pohladí
tělo pečlivě vybrané.

Dotek prostě miluje
kamarád kontaktu věrný.
Nebezpečný se nezdá
jen někomu kapku dotěrný.

Z problémů strach nemá
nepočítá bitvy prohrané.
Když objeven tak tvrdí:
,,Já nesahal…já ne…"

Lehké je frotéra zaplašit
člověk šikovný si poradí.
Facku lísalovi vytne
dotek mu tím nahradí…
Autor Modrý Adept, 08.06.2005
Přečteno 702x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí