Jsi

Jsi

Anotace: Jsi co víc dodat..to,že jsi stačí a pro mě to má velikou cenu.

Jsi pro mě víc než nic,
jsi pro mě strašně moc,
jsi jako šálek horkého
čaje,který piju když je
mi zima.
Jsi celej můj život.
Jsi nejlepší přítel
jakýho mám.Eli...
Jsi ta,která mě podrží
nad vodou.
Jsi ta,která mi podá ruku,
když spadnu a ty jen
řekneš zvedni se a pojď dál.
Jsi úsměv na mých věčně se
mračících rtech.
Jsi jediná skvělá vzpomínka
v mým světě starostí.
Jsi světlo na konci tunelu
za,kterým člověk jde
...s nadějí.
Jsi tečka za větou.
Jsi pro rybu voda,pro člověka
kyslík,pro duhu barva.
Jsi..už jen to slovo znamená
hodně.
Jsi všechno na co se mohu spolehnout.
Jsi a já ti děkuju.
Jsi a to mi stačí.
Autor Falandra, 26.11.2007
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dalšá krásná báseň tady na Literu, a ještě navíc znova pro někoho se stejným jménem =( Kde se hledají přátelé? Moc hezké :)

26.11.2007 21:38:00 | Franceska.Darness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí