Slunce v duši

Slunce v duši

Anotace: ..pro duši.. - j.c.ben -

Když bude ti ouvej,
a svět na tebe bude zlej,
tak na nic nečekej,
a přátele vyhledej.

Když o starost se podělíš,
pár vlídných slov uslyšíš,
zas naděje ti bude blíž
a duši bude líp - však víš.

Kdo pár přátel bude mít,
nad tím bude i jejich anděl bdít.
A věř, nic tolik neprospívá životu ,
jako slunce v duši mít.

.
Autor j.c., 08.06.2005
Přečteno 1064x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí