Černá skvrna

Černá skvrna

Anotace: Tuhle báseň jsem nepsala já,ale pište mi prosím komentáře,zajímají mě názory na tuhle věc...

Černá skvrna pod jabloní,
černá skvrna na asfaltu,
cítíš,jak svět krásně voní,
přemýšlíš,kdo včera spal tu.

Černá skvrna na parketu,
černá skvrna ve vodě,
černá skvrna u bufetu,
černá skvrna v přírodě.

Černá skvrna u Přerova,
černá skvrna pod vrbami
objeví se zas a znova
černá skvrna v očích mámy.

Černá skvrna na silnici,
černá skvrna na závěji,
černá skvrny za márnicí,
černá skvrna na naději.

Černá skvrna uprostřed Brna,
černá skvrna v očích mámy...
Jsem to já,ta černá skvrna.
Černá ovce,milé dámy...
Autor mosquito, 26.11.2007
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Azazen, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zvláštně zpracované, zajimavé.

04.12.2007 07:56:00 | Azazen

neobvyklé a osvěžující.

29.11.2007 19:44:00 | prostě Zuzana

Je to zajímavé, jako brňan rodilý budu hledat ty skvrny.

26.11.2007 19:17:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí