Tiché miluji tě

Tiché miluji tě

Anotace: Automatický text

Miluji tvou blízkost,
tvůj pohled
i náruč - objetí,
s tebou si připadám
jakobych ve vteřině proletěla staletím.

Tvá blízkost je mou jistotou,
chvěji se, jestliže jsi se mnou,
hledám tě očima
a toužím po každém kontaktu,
ne, nejsem dívka bez taktu.

Miluji když mě objímáš
a já se vznáším v nebeských výšinách,
ptáš se proč a já ti odpovím,
protože s tebou mám pocit
kouzelného souznění.

Tvá náruč je pro mě chrám
kam nemám přístup zakázán,
kam vcházím a své srdce
na otlář v klidu pokládám
a vím, že ty ho nikdy nezdoláš.

Miluji tvé rty,
ty píšťaly,
které rozezvučí veškeré prázdné škvíry na duši,
ty rty, které mě pohladí
a tiše zašeptají mi
slova lásky, útěchy i toužení.

Miluji i tvé ruce,
ty velké, laskavé ochránce,
kteří mi přicházejí napomoc,
když je mi nejhůře.

Zkrátka, miluji tě celého,
protože pro mě jsi něco moc krásného...
Autor LOMI, 26.11.2007
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí