Všedněvečerní

Všedněvečerní

Anotace: Nakonec je vždy stejně jedno, s čím usínáme. Hlavní je se zas probudit.

Palicí si večer dáme hrát
na buben,
jen konec je naše jistota
a zašlej sen
a ruce odřený,
když se snažíš chytat den.
Věř si na co chceš
a všemu, co je libo,
nakonec jen půjdem dál
ať máš si třeba kliku,
nebo před očima bílo.
Autor Honza Vašek, 26.11.2007
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucijena, colorka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí